ZA IZDELKE KOLEKCIJE POMLAD POLETJE 2024 PREJMETE OB NAKUPU DODATEN POPUST: za nakup nad zneskom 50 EUR 5% popusta - za nakup nad zneskom 100 EUR 10% popusta - za nakup nad 200 EUR 15% popusta - za nakup nad 300 EUR 20% popusta

ZAKAJ IZBRATI NAŠO TRGOVINO Z MODO ZA MOČNEJŠE

Odgovor je preprost. Smo družinsko podjetje, ki upravlja z več spletnimi in fizičnimi trgovinami z XXL oblačili za ženske in moške ter modnimi dodatki. Delujemo v Sloveniji in na tujih trgih. Skrbimo za zadovoljstvo strank. V primeru nezadovoljstva vedno ter brez odlašanja vrnemo denar, ali pa vam oblačila zamenjamo. V ponos nam je podatek, da je vračil v naši trgovini na letni ravni manj kot 2% od celote naročil.

Strankam nudimo kvalitetna oblačila za močnejše postave srednjega in višjega razreda iz kolekcij proizvajalcev mode za močnejše Lavecchia iz Nemčije ter Maxfort oversize in Hanko oversize iz Italije. V kratkem se jima bo pridružilo še nekaj evropskih znamk, med njimi tudi ena slovenska. Naša oblačila izvirajo izključno iz EU.

Cene naših oblačil so najmanj 20%, v nekaterih primerih pa tudi 30% in več nižje od priporočenih cen proizvajalcev za evropski trg. Poleg tega vas v naši trgovini čaka veliko ugodnosti - avtomatski popusti na celoten nakup glede na vrednost nakupa od 5% do 20%, veliko akcijskih cen (izdelki dneva, izdelki tedna, flash sale, sezonska znižanja zaradi odprodaj). Več o tem si lahko preberete pod objavo POPUSTI v spodnjem meniju glavne strani.

Pri nas ni potrebno naročati največje velikosti, da vam bo nek kos komaj prav. Pri nas boste našli oblačila res velikih velikosti od 3XL do 10XL. V pomoč vam bodo tudi tabele izmer, ki so sestavni del opisa vsakega izdelka v trgovini.

Smo edini na našem trgu, pri katerih boste našli res veliko spodnje perilo, spodnje majice, pižame, kopalke in kopalne plašče. Pri nas boste našli pasove do obsega pasu 190 cm ali Maxfortove naramnice, izdelane izključno za močnejše postave. Ostala ponudba obsega jeans, puloverje, srajce, ves poletni program, in še bi lahko naštevali. V spletni trgovini boste našli res veliko izbiro artiklov, ki bodo zadovoljili skoraj vse vaše potrebe.

Naša oblačila so tudi dovolj dolga. Ni malo plus size izdelkov na trgu, vendar vsi, ki jih kupujete, veste, da je malo tistih, ki tudi v spodnjem delu pokrijejo vse, kar je potrebno pokriti. Ponujamo izključno prava oblačila ustreznih velikosti in dolžin za močnejše postave. Ne ponujamo povečanih krojev normalnih oblačil, kar je sicer pogosta praksa drugje - niso vsa oblačila, pri katerih piše, da so za močnejše postave, dejansko tudi ustrezna. Navsezadnje tudi sam ne poznam nikogar, ki bi želel naokoli hoditi z vodovodarskim dekoltejem.

Pri nas ne boste našli cenenih kitajskih, indijskih in pakistanskih izdelkov, ki bi začeli razpadati po tretjem nošenju. Moj osnovni moto je 'no china'. Izbiram izključno oblačila preverjenih distributerjev z znanim poreklom, ki za kvaliteto tudi jamčijo. Zato se je tudi že zgodilo, da smo nekaj znamk vrgli iz ponudbe, ker ne dosegajo zadovoljivih standardov kvalitete za naše stranke. Rezulat tega je veliko zadovoljnih stalnih strank.

Upam, da se kmalu vidimo, in da bomo lahko lepo oblekli tudi vas.