ZA IZDELKE KOLEKCIJE POMLAD POLETJE 2024 PREJMETE OB NAKUPU DODATEN POPUST: za nakup nad zneskom 50 EUR 5% popusta - za nakup nad zneskom 100 EUR 10% popusta - za nakup nad 200 EUR 15% popusta - za nakup nad 300 EUR 20% popusta

Kdaj bo prišel moj paket

Pravilnik o pošiljkah

Dostava, stroški dostave in dobavni rok

Naročena oblačila pošljemo v 3 do 8 delovnih dneh od naročila. V kolikor izdelkov ni na zalogi v Sloveniji, je normalen čas dobave 5 do 8 delovnih dni.

Prodaja in dostava blaga je trenutno možna samo v Sloveniji in Hrvaški. Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi  drugam v tujino.
Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije.

Stroški dostave znašajo: 5,5 EUR za paketno pošiljko po dostavnikih GLS in POŠTA SLOVENIJE oziroma 6 EUR za DPD, vse navedeno pri pošiljanju po Sloveniji in 9 EUR pri pošiljanju v Hrvaško.

Prodajalec ne odpremi kupcu naročila, pri katerem je kupec izbral napačno poštnino (primer: plačilo blaga po povzetju z izbrano poštnino za v naprej plačano blago). Kupec ima možnost razliko poštnine doplačati, oziroma znesek nakupa nakazati neposredno prodajalcu, da se mu takšno naročilo odpremi.

Prodajalec ne odpremi kupcu naročila, pri katerem je kupec izbral osebni prevzem naročila na naslovu prodajalca. Kupec ima možnost poštnino doplačati po povzetju, oziroma znesek poštnine nakazati neposredno prodajalcu, da se mu takšno naročilo odpremi.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani, zapakirani v škatlo za dostavo. Kupec je dolžan ob prevzemu pošiljko pregledati. V primeru, da je paket fizično poškodovan ali kaže znake odprtja, mora kupec paket reklamirati pri Pošti Slovenije.