ZA IZDELKE KOLEKCIJE POMLAD POLETJE 2024 PREJMETE OB NAKUPU DODATEN POPUST: za nakup nad zneskom 50 EUR 5% popusta - za nakup nad zneskom 100 EUR 10% popusta - za nakup nad 200 EUR 15% popusta - za nakup nad 300 EUR 20% popusta

IZBIRA VELIKOSTI OBLAČIL

Spoštovana stranka.

Velikosti, navedene pri izdelkih v naši trgovini, so realne. Pod opisom vsakega kosa oblačil je pripeta tabela izmer, kjer so za vsako posamezno velikost navedene tudi izmere v centimetrih (obseg pasu, obseg trebuha, prsni obseg ipd.). 

Zategadelj ni potrebe, da iz previdnosti naročate eno velikost več, 'da bo ja držalo', oziroma naročate na pamet po velikosti, ki ste jo nosili npr. pred letom dni. Največkrat se to konča v razočaranju zaradi premajhnega ali prevelikega kosa, ki ga boste prejeli po pošti. 

Pred nakupom oblačila se izmerite, in nato na podlagi tabele izmer izberite pravo velikost oblačil zase. Tako si boste prihranili čas in denar. Ne boste namreč čakali na menjavo oblačil, da boste lahko začeli končno nositi kos prave velikosti, prav tako pa boste prihranili tudi pri poštnini za pošiljanje oblačil k nam zaradi zamenjave.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri prave velikosti, pa nas pokličite na 069/965-903, in pomagali vam bomo pri izbiri.