ADDITIONAL POST-SEASON REDUCTION IN WINTER CLOTHING PRICES! ON PRODUCTS FROM COLLECTIONS FOR THE SPRING SUMMER 2024 SEASON (T-SHIRTS, POLO SHIRTS, SHORT-SLEEVED SHIRTS, SHORTS, SWIMWEAR, BATHROBES) YOU RECEIVE AN ADDITIONAL DISCOUNT ON INDIVIDUAL PRODUCTS AT THE TIME OF PURCHASE:- for purchase over the amount of 50 EUR 5% discount - for purchase over the amount of 100 EUR 10% discount - for purchases over 200 EUR 15% discount - for purchase over 300 EUR 20% discount

POPUSTI in AKCIJE

AVTOMATSKI POPUSTI

So popusti, ki se obračunajo ZA IZDELKE (NE CELOTNI NAKUP) avtomatično ob nakupu, ter lahko veljajo za vse izdelke, sezonske izdelke (poletna oziroma zimska sezona) ali posamezne kolekcije. Popustna lestvica je:

- za nakup nad zneskom 50 EUR 5% popusta

- za nakup nad zneskom 100 EUR 10% popusta

- za nakup nad 200 EUR 15% popusta

- za nakup nad 300 EUR 20% popusta

TRENUTNO VELJAVNI POPUSTI TE VRSTE VELJAJO LE ZA IZDELKE POMLAD - POLETJE (KRATKI ROKAVI, KRATKE HLAČE, KOAPLKE, KOPALNI PLAŠČI, BREZROKAVNIKI).

Popusti se ne kombinirajo in seštevajo (npr., če kupite nekaj za znesek 101 EUR, je stopnja popusta 10%, in ne 15% za nakup nad 50 EUR in še nakup nad 100 EUR skupaj). Prav tako se ti popusti ne seštevajo in kombinirajo z drugimi avtomarskimi in/ali sistemskimi popusti. Ti popusti ne veljajo v času znižanja cen (razprodaj, odprodaj ipd.), razen v kolikor je to izrecno objavljeno.

V kolikor kupec pri nakupu ali ob zaključku nakupa (prvotno naročilo) uporabi dodatni sistemski popust za nakup enakega ali drugega izdelka, ter tega kupi (dodatno naročilo), mora prevzeti in plačati obe naročili. Dodatno naročilo je sestavni del prvotnega naročila z drugo dodeljeno evidenčno številko. V kolikor odkloni prevzem in plačilo prvotnega naročila, ima to za posledico tudi anulacijo dodatnega naročila. V kolikor pri nakupu enakih dodatnih izdelkov v okviru dodatnega naročila naknadno vrne blago ali del blaga in  zahteva refundacijo sredstev, mu pripada le refundacija plačane kupnine po ceni iz dodatnega naročila.

Zloraba avtomatskih popustov na način, da kupec odda naročilo za večjo vrednost izdelkov ter tako pridobi popust, ter nato pretežni del izdelkov vrne in zahteva vračilo kupnine, brez izjeme rezultira v:

- vračilu kupnine

- odstopu od vseh obstoječih in omejitvi pri sklepanju bodočih pogodb (kupec ne more več naročati izdelkov v tej spletni trgovini sam ali po tretji osebi, izdelkov se ne odpremi, naročilo se stornira)

Pomembno: v kolikor razpolagate s kodo za popust, ki vam jo da spletna trgovina, pri tem pa je ta popust večji od drugih veljavnih sistemskih popustov, ki bi vam pripadli, se upošteva le ta največji popust, ostali manjši pa se ne prištevajo oziroma seštevajo. Primer: kupite artikel za 51€ in uveljavite kodo za popust za 10%, katero vam je ponudil sistem. V tem primeru vam ne pripada še 5% popust za nakup nad 50€. 

Sistemski popusti (ponudbe avtomatskih popustov pred nakupi, med nakupi) se lahko kombinirajo le s fizičnimi popusti (znižanimi cenami).

Kod za popuste, pridobljenih v spletni trgovini, ni mogoče uveljavljati v fizični trgovini.

Generalna pravila, obvestila in oznanila

Prodajalec v okviru svojega poslovanja preko te spletne trgovine nudi kupcem tudi redne popuste ali občasne popuste ob akcijah ali razprodajah. Popusti se ponujajo in koristijo pod pogoji iz tega teksta in/ali splošnih pogojev poslovanja.

Ob tem cenjene lovke in lovce na nagradne igre za brezplačnimi proizvodi ali mega popusti obveščamo, da v tej trgovini iz te moke ne bo kruha. Hvala, ker nas boste zaobšli.

Popusti se med seboj ne seštevajo, v kolikor ni to označeno pisno ali pa ni podana pisna privolitev prodajalca.

Občasni popusti

Občasni popusti so, vendar niso omejeni na: predsezonske early bird ponudbe, posezonske razprodaje, akcijske ponudbe posameznih segmentov izdelkov ali posameznih izdelkov, akcijske ponudbe novih izdelkov, prodaja zadnjih kosov posameznih artiklov. Ti popusti se oglašujejo preko kampanj z elektronsko pošto ter na družbenih omrežjih, kjer se vedno navede njihov obseg in časovno trajanje, artikli z znižano ceno pa so v spletni trgovini vedno označeni z redno prodajno ceno (ki je prikazana kot višja - prečrtana) in s ceno s popustom (ki je prikazana kot nižja cena). 

V izogib potrošniškemu nerazumevanju dodajamo, da ne praznujemo Ameriških praznikov (Black friday, cyber monday in njima podobnih trgovskih veseljačenj čez to ali ono lužo), v kolikor pa v s katerim od teh tujih popustnih obdobij sovpadajočem času ponudimo popust, ker ste se potrošniki tako navadili, to ni razprodaja po absurdnih cenah - kot v Ameriki, temveč gre za izreden popust na posamezne artikle ali cele kolekcije. Za razumevanje se zahvaljujemo.

V delu popustov na zadnje kose oblačil zaradi pretekle slabe volje potrošnikov (ker so nekateri menili, da gre za marketinški trik, in ne fizično dejstvo, da to dejansko so zadnji kosi) dodajamo, da to so zadnji kosi, in jih najmanj do nove sezone (npr. kopalke junija, zimsko bundo pa pozimi) ali celo nikoli več (v kolikor gre za opuščen program) ne boste mogli naročiti. Enako velja tudi, če pri kateremu od artiklov, ki se promocijsko prodaja s popustom, piše, da je zaloga omejena - potem je temu tudi dejansko tako in tega ne pišemo zato, ker imamo preveč časa in nikogar za kave piti ni blizu. Za razumevanje se zahvaljujemo.

Redni popusti

Redni popusti so tisti popusti ki jih sami ali potom umetne inteligence nudimo potrošnikom pred nakupom, ob nakupu ali po nakupu izdelka ali izdelkov.

Redni popusti lahko obsegajo popuste od brezplačne poštnine za naročilo, brezplačne poštnine za naročilo za nakup nad 60 EUR, ter med 7,5%, 10%, 15% do 20% popusta na naslednji nakup ali nakup dodatnega izdelka. Popusti se obračunavajo avtomatsko ali z vnosom kode, ki jo prejmete v uporabo za vnovčenje popusta, med nakupom, pred naslednjim nakupom, po nakupu ali ob zaključku nakupa.

Ponudbe za popuste so lahko sistemsko časovno omejene in prenehajo z iztekom prikazanega časa veljavnosti ponudbe za popust v spletni trgovini. Po prenehanju ponudbe, vsakokratnega z njo povezanega popusta ni mogoče več koristiti.

Ti popusti se v času trajanja akcij s popustom izklopijo, saj se ne seštevajo.

Ti popusti so na voljo izključno našim naročnikom in tistim, ki to postanejo s prvim nakupom v spletni trgovini.

Za koriščenje teh popustov morate biti naročeni na naše e-novice in obvestila o akcijah in popustih. Od novice se lahko kadarkoli tudi odjavite.

Za informacije in pomoč smo dosegljivi preko elektronske pošte info@moskiinpol.si ali po telefonu 069965903 (pon-pet 10-19 ure, prej, kasneje, ob praznikih in koncih tedna ne zagotavljamo da se vam bomo lahko javili ali v kratkem času vrnili klic).

POSEBEJ GLEDE BREZPLAČNE POŠTNINE

V kolikor je na voljo pri nakupu opcija brezplačne poštnine, ta velja za nakupe nad vsotami, ki so predmet ponudbe (primer: nakup nad 60 EUR dobi brezplačno poštnino). V kolikor kupec naknadno vrne vse kupljene izdelke ali nekatere od njih, ter pri tem končni znesek nakupa pade pod vrednost, pri kateri je upravičen do brezplačne poštnine, postane poštnina odplačna. Za poštnino se v takšnem primeru kupcu izda račun (poštnina po povzetju ali druge poštnine), znesek iz računa pa se obračuna tako, da se ga odšteje od vračila kupnine.

POSEBEJ GLEDE DODATNIH POPUSTOV - NAKUPI DODATNIH IZDELKOV S POPUSTOM V OKVIRU PRVOTNEGA NAROČILA (UPSELL, CROSS SELL IN DOWNSELL PONUDBE)